Алiшер Кийом. Рубоi 1048

Рубої 1048

Кийом, а в «Червоному колесі» у Солженіцина не Колесо ль Сансари?
Хаййом, та в «Червоному колесі» у Солженіцина немає карми гірше ніж у Сарри!
Кийом, а в «Червоному колесі» у Солженіцина чи кармічні ансари?
Хаййом, у Солженіцина від карми Сарри і гусари, і комісари, і емісари!


Рецензии