Iду

Іду... Іду один вперед по полю,
до фінішу життєвого шляху.
І ти одна... Одна у моїй долі,
твій голос і донині на слуху...

Твоє волосся, конопляно-русе,
зелені очі з-під чарівних брів
і усмішка, з вустами разом в русі,
як і тоді, коли тебе зустрів...

13.09.2023


Рецензии