This cursed flag

 


Will be always black
Currupt and negative etata Isavel
Violent law "enliemeant"
Wrong not always no usually jdjdbuilding which fines and unreasonable be cuz be a goat kakademical document
steeltoadwrong
insurence also wrong
and overally I am disappointed of coming isavela


Рецензии