Э. Дикинсон. Как меняет Мир... 1148

Как меняет Мир
Солнце в небесах -
Люди - будто новости,
Прошлый день одрях -

Брички наделяем
Свойствами мессий,
И свежи, как Груз с Батиза,
Качества стихий -


After the Sun comes out
How it alters the World —
Waggons like messengers hurry about
Yesterday is old —

All men meet as if
Each foreclosed a news —
Fresh as a Cargo from Batize
Nature's qualities —


Рецензии