правда людська чи доля

                D.
Настільки сильно не вистачає тебе,
що хочеться просто кричати тишею
і сперечатися з високим небом,
що доля не так правильно все вирішує,
що все має бути інакше і набагато краще,
а тут навпаки - у ще більш серйозні хащі.
  Настільки не вистачає, що сенс часто вже втрачається
і серце з душею та розумом сперечаються:
а що найважливіше - правда людська чи доля?-
настільки не вистачає, що весь час десь зліва коле.


Рецензии