Це все iще я...

Це все іще я, хоч змінилася зовсім -
Оновлена версія - зла і жорстка.
Змінилась, як всі,
Бо по краю безодні,
Заплющівши очі від страху, пройшла.

І відчай, і біль катували нам душі.
Та сліз не було...
Розпач сковував рух.
Ковтнути б повітря, та здавлені груди -
Від сірих димів перехоплює дух.

На відстані подиху в темряві ночі
Все ж іноді бачу чи мрії, чи сни.
І Всесвіт мені так натхненно шепоче,
Що зміниться все, знову змінишся ти.

І будуть вірші не про біль, а про весни,
Про теплий туман на заплаві ріки.
Кохання війну назавжди перекреслить -
Ти тільки у серці його збережи...

Та поки в мені так неміряно злості,
Що в кожну клітинку залізно вросла.
Це все іще я, хоч змінилася зовсім -
Оновлена версія - зла і жорстка.


Рецензии
Очень символичная картинка с немецким пулеметом.
История повторяется.

Александр Савинский   23.04.2024 14:15     Заявить о нарушении