В нас забрали час, забрали мить

 В нас забрали час, забрали мить,
від реалії в районі серця часто так щемить
відчаєм порозуміння правди,
як в цім світі жити та й не варто.
  В нас забрали стимул, ціль, надію,-
наші душі враз та й занеміли
в тому дні числа, що був четвер.
В нас забрали спокій. Що ж тепер..


Рецензии