Шкода дитинства

Мені б повернутись в дитинство далеке
де пахло борщем й пиріжками
де сонце встає, а в гніздечку лелеки
й веселка над хатою в мами.

Мені б на годину у сад повернутись
щоб цвітом весняним буяти,
я б птахом маленьким хотів обернутись
й над батьківським дахом кружляти.

Мені б на добу знов туди повернутись
де хата цвіла рушниками,
до рідної неньки лицем пригорнутись,
та тільки немає вже мами.

Мені б хоч на мить у село повернутись
до вій підіймаю долоні,
та замість того,щоби вам посміхнутись
з очей течуть ріки солоні...


Рецензии