Стою на даху я

Радію, коли стою на даху я
Й бінокль в руці тримаю театральний,
Тишком нишком вдивляючись в вікно твоє
Може цей вчинок аморальний,
Але там такі прекрасні цілі,
Бачу все добро, а вірю в більше,
Бо задовбали вже твоі- то "дам", то " нє"
Але ось скоро поповниться вся оптика моя,
Тож буду рахувати дохуя
Всі волосинки на голім твоім тілі


Рецензии