Iде весна i стелить оксамити

Весна іде, квітчає швидко луки,
Дерева прикрашає і кущі.
Радіє, що летять додому гуси,
І забуває про часи сумні.

Вже скоро травень вийде до красуні,
Духмяним миром землю обіллє,
Лунатимуть слова надії в шумі,
А цвіт вишневий снігом упаде.

Іде весна і стелить оксамити,
Оздоблює шовками небеса,
Сліди війни спішить дощами змити
І захистити світ від духів зла.

Несе весна п’янкий букет конвалій,
Бузковий неповторний аромат,
Не стримує політ своїх фантазій
У солов’їних партіях сонат…

Сережки приміряє, барвні шати,
Як Муза, надихає і п’янить,
Та, знаючи про непоправні втрати,
Вдивляється з благанням у блакить…


Рецензии