Вiдчуття бувалого лютого й зимових тривог

Моя ванна робилася в холоді
Перемети гуділи в крижаний ясний день
Купаючись в враженнях від самотності
Музи, вірші і пісні займали черги

щоб ввійти,
щоб забрати мене,
налякати
а то й збочити

моє спасіння – відлига,
надто хмарний затривожений день;
синіють грудки синяви
по циклону розвіяні

2024-04-20


Рецензии