Хочемо миру

Іде війна, несе біду та горе,
Із сліз пролитих вже солоне море,
Болить душа, ночами не до сну,
І одна мрія - припинити цю війну.
Щоб дочекались кожного солдата,
Діти, дружина , посивіла мати,
Щоб було мирне та блакитне небо,
Вдома усі, живі – та щастя більшого не треба.


Рецензии