А жити хочеться

А жити хочеться Людині
Дивитися на білий світ
З давніх давен так і по нині
Скільки б не було тобі літ.
Красою неба милуватись
Хмаринки, ...в далечі блакить
Біжать, біжать вперед хвилинки
І ти цінуй їх кожну мить!
Кожну рослинку, і росинку
І їх безмежну красоту
Життя перегорта сторінку
Не промарнуй можливість ту
Зростити діточок, ...онуки
З вірою в світле майбуття
Пройти крізь все, і навіть муки
Та гідно все прожить життя.
Так, жити хочеться Людині
Дивитися на білий світ
Дорослому, чи то дитині
Скільки б не було тобі літ!
13.04.24


Рецензии