Алiшер Кийом. Рубоi 994

Рубої 994

"Ми молодої весни гінці...", Хаййом?
Так Тючев, значить: мужики, знімай штанцi, Кийом?
Так, значить: мужики готуй свої кінці, Хаййом!
А не готує хтось кінці, ті лижуть льодяники, ну, від ленці, Кийом?


Рецензии