Профес йне свято

Нема для цього свята заборони
бо професійне свято в нас одне,
пожежної у квітні охорони
воно для нас ніколи не помре.

Селектора всі вимкніть мікрофони
весняний спів повторює душа,
я присвятив пожежній охороні 
і всім працівникам цього вірша.

Я хочу всім колегам вогнеборцям
знов побажати у вірші своїм,
нехай удачі завжди світить сонце
ну і сухих звичайно рукавів.

Як винограду вже доспілі грона
бо святкуванню їх немає меж
пожежної знов свято охорони
вся Україна відзначає теж.

Про свято,що сьогодні відбулося
я про пожежних всіх знов чую спів
на голові моїй нема волосся
вже сивина моїх проходить днів.

Відзначили це професійне свято,
бо не пустий для ветеранів звук
хоч і було нас зовсім не багато
Чубенко,Андрушенко і Бондюк.

На козаку завжди немає знаку,
щось у моїм вірші багато ком,
по гороскопу і по зодіаку
я присвятив вірша цього нам трьом.

І буду я по-справжньому радіти
бажаю щастя й миру всім без меж,
я за життя людей у цілім світі,
що всі не знали горя і пожеж...


Рецензии