Незламнiсть

Незламність або крихкість,
Тонка грань між до та після.
Я на списі вістря,
Яке летить в безкінечність
Та розбивається вщент.
Навкруги людський бруд та смерть,
Як лишитись сповна розуму
В цьому божевіллі.
Врятує віра в себе, свої сили.
Віра в те, що ти наче
Сонце для самого себе,
Що ти наче земна твердь,
Яка не поступиться.
Своїми принципами,
Лишиться людину серед 
Людського лайна.
Вірою та правдою
Живе людина або
Робить вигляд що живе.
17.04.2024


Рецензии