Elektricka

Men tunde kesh jatyp, bugyn tan atpai turdym.
Jon tuzu uiqy joq, ia, men uiqymdy buzdym,
Tanerten darigerge barganym da jon edi,
Elektricka bolsa meni ilkeri aketti.
Electricka meni basqa baqytqa aketti.

Tambyrda salqyn, biraq sol meset july,
Shylym iysi, biraq tur samal jel esip.
Nege undemeimin, nege un qatpaimyn, epti...
Elektricka meni, basqa bagytpen aketti.
Electricka meni, basqa baqytqa aketti.

2:27 sag 06.06.21 jyl
(c) Assyltay Aukenov(Abdikarim)


Рецензии