Al men kettim esik jauyp al

Olar tauekelge bel bua almaimyn,
Uim bar deidi oitkeni, janyp turgan shyraq.
Al naqty, kim myqty? ony aitalmaimyn,
Meni jauyn kutyp tur, olardy tuski tamaq.

Al men kettim esik jauyp al!
Al men kettim, esik jauyp al!

Eger meyirimdi alem seny sharshatsa,
Sagan bizde oryn bar, barine jauyn jeter.
Qabyrgada turgan sagat pen suretke qara,
Kulkimizdi esteisin, kulaq tursen dalaga.

08:08 sag 30.04.2020 jyl
OMT 9.06.2021 jyl
(c) Assyltay Aukenov(Abdikarim)


Рецензии