Qaiyrly tun!

Auyr kunderden ui shatyry qalshyldaidy.
Kok baqtashysy, bultty bagyp jyr.
Qala tunge ot shashyp atqulaidy,
Biraq tun muqty, bilik jurip tur.

Al uiquga ketkenderge, tek tynysh uiqy.
Qaiyrly tun!

Men osyny kuttim jane osy uaqyt keldi,
Unsiz jurgender, unin sygardy.
Al kuderin uzgen, er toqymga otyrady,
Ony kim kuyp, jetip alady?

At tyagy dursilin estip korshin keledi
Kedergi boldyn, uiqysyn buzdyn.
Al eshtene kutpeitinder jolqa shyqty,
Ia qutqaryldy, olar oyandy.

22:22 sag 07.08.2020 jyl, Shahtinsk qalasy, 09WV229
09.06.2021 jyl
(c) Assyltay Aukenov(Abdikarim)


Рецензии