Злива

Весня́на довга хлюща, злива
Давно такої не було́...
Вмить морем стало поле, нива.
Бо все навкру́ги залило́.

Вся Україна в зливах то́не.
Земля розквашена — трясця́.
Загарбник вкляк мов у полоні
Бо сам Господь йому суддя.

Війна застигла серед поля,
Залитого з Небес доще́м.
У цьом підказка — Вишня воля
Що ворог зникне, згине вщент.

Весня́на довга, хлюща, злива
Давно такої не було...
Нехай війна як ма́ра спли́не,
Щоб сонце миру знов зійшло!

15.04.2023


Рецензии
Ну да. Понятно, Бог не может не сочувствовать укронацистам. 0:)

я Слышу   16.04.2024 17:59     Заявить о нарушении