Ми вс живем з над ю у серц

Сташні часи настали-біль й тривога
дорослі розуміють й дітвора.
вже час настав звернутися до Бога
за всі гріхи покаятись пора.

Але нажаль,не всі це розуміють
бо це політиків брудна війна,
і через це щоденно скаженіють
куди дівати зла свого вже нема.

Ще так тривожно не було ніколи,
а дзвони храму ще сильніше б'ють,
немов щодня кусають дикі бджоли
тривожні сни спокою не дають.

Все звідтіля Господні очі бачуть
загиблих імена Господь назве,
а за синів-хай матері поплачуть
життя сигнал тривогу подає.

Нехай буяє знов весна зелена
життя цього скінчається запас
незнаю,може є ще час у мене,
щоб відновити всіх поем баланс?

Над Україною засяє промінь сонця,
живем надією-гроза війни мине,
постукає Господь нам у віконце
і сповістить про це,також мене.

Склонюся у прохальному поклоні
мирських гріхів людей-повні міхи,
до неба підійму свої долоні,
щоб Бог пробачив нам усі гріхи.












 


Рецензии