Durs

Shek symynan,toq golymnan,
Telefon bar dauysymen shyq deidi jolqa, alga!
Al palto shegede, sharf jenimde,
Qolgaptar qaltadan sybyrlap
Kut deidi tandy, biraq,

Bir turli durs jolga shakurady,
Jurek alde esik dursili me?
Tabalduryqta men burylganda,
Bir gana soz aitamyn, sen!

Qaitadan voksalga, tagy da poezga,
Jolserik akelip beredi tosekpenen shai, m-m-m.
Taguda uigy joq, tagyda dongelek durdili
arqyly estiler, qosh bol! biraq,

24.07.2019 jyl
14.03.2022 jyl
(c) Assyltay Aukenov(Abdikarim)


Рецензии