Jaz da bitedi

Teledidar sondirip, sagan hat jazamyn.
Ui,qyrtynbai angime, qarai da almadym.
Shydam bitti aitaiyn, toyip ishsemde men,
Seni umytpadym.
Telefonym shyryldap, meni turgyzbaqshy,
Kyinip shyq dalaga, jugir - dep aitpaqshy.
Biraq tunde uiqtamai,auyrdym,sharshadym,
Ony ottap saldym.   

Men jauap kutemin, endi umit uzemin.
Mine jaz da bitedi, endi.

Al aua rayi jaqsy, tortinshi kun jauady.
Radio aitqan edi, kolenke de janady.
Biraq sol kolenkede, asir july da qurgaq,
Qoryqpaim azirshe.
Kunder otip retimen, bir jep, eki iship,
Omirge de maz boldyq, qaita jambyr jauyp,
Telegonym da synyp, otyrmyn tynyshtyq,
Sogan riza bolyp.

Qurylys jurip jatyr, kran da jumus isteidi.
Meiramhana bes jyldai, mine istemeidi.
Al ustelde banka tur, bankada qyzgaldaq,
Tagy ishtim sharap.
Mine jyldan jyl oter, osylai omir oter 
Mai jagymen qaitadan nanyn qylap tuser.
Bizge sati tusetin bir kun bolar me eken.
Mumkin sagat alde.

bastamasy 15.08.2016 jyl
tolyq ayaqtay 05:26 sag  16.06.2020 jyl.
(c) Assyltay Aukenov(Abdikarim)


Рецензии