Облом Обломова

       (Closed immediately behind)

Взрыв
негодования,-

Выстрела
канун.

Лёжа
на диване я,

Горестно
заснул.

Ветра
завывание,-

Проводы
зимы.

Лёжа
на диване я,

Волком
серым
взвыл.

=
В.К.-У.
=


Рецензии