640. Матриця

Спинися за півкроку до життя,
І усвідом, що правила у гри
Ніколи не пробачать, і затям:
Змінити будь-де можуть номери.

І навіть за півкроку до мети
Рискуєш існування обірвать,
І мрії перетворяться на дим,
Надії, думи, вчинки та слова.

Тож виривайся з Матриці хутчій,
А то по твою душу вже прийшли.
Вони танцюють, а в руках – мечі,
І очі, що затягнуть до імли

квітень 2024


Рецензии