Jolaushy

Men dangylmen qydyryp,
kelemin, tuk kerek joq.
kozildirik kiyp ap,
Kozge eshkimdi ilgem joq.

Tayaq jemei turganda,
Ei jolayshy ote ber.
Tayaq jemei turganda,
Ei jolayshy kete ber.

Konzertterge baramyn,
Men biletsiz.
Qysta, jazda baramyn,
koktem men kuz.

Tunde uige kelemin,
Magnitafondy qosyp.
korshim ynyrsyp jatyr,
qorqynyshty tus korip.

12.04.2013 jyl.
(c) Assyltay Aukenov (Abdikarim)
 


Рецензии