Ёравлар

Айбат къызым,уьйленесен бугюн сен
Янгы ёлгъа абатларынг алгъансан.
Тувуп оьсген ата юртгъа,ожакъгъа.
Сюйкюмлю бир гиччи къыздай къалгъансан.

Янгы уьйню адатларын абурла.
Янгы уьйню кюю хошунга гелсин.
Гелин болмай,къыз болгъур къайынлагъа.
Яшав ёлунг насиплеге тюзелсин!

Атанг-ананг азат кёк эдик сагъа.
Юлдуз эдинг,гече-гюн нюр чачагъан.
Бугюн буса янгы кёкге гёчесен.
Ону тангын ярыкъ гюндюр ачагъан.


Рецензии