Часткова ремисия
Що і треба було довести.
Мені виписували.
Три психотропні препарати.
Я пив по 4 таблетки на день.
А зараз я повинен пити тільки одну таблетку Респеридона.
Бог так просто не дає.
Часткова ремисия.
Свидетельство о публикации №124041403014