В рш про карпус в

Гадаю,Ви усі уже проснулись?,
бо щоб теплом засяяла душа
бажаю,щоб чарівно посміхнулись,
як прочитаєте рядки мого вірша.

Я написав своїх поем чимало
Вам підберу подяку з теплих слів,
мене,щоб односельці узнавали
я написав вірша про Карпусів.

Хоч Карпусів в моїм селі багато
і Карпусем також був Андрій дід,
Антон лісник,Чубенко-це мій тато
я їх продовжив Карпусівський рід.

У царині,заозером і в центрі
та й біля цементового живуть,
з самого Білозір'я епіцентру,
всі Карпусі привіт передають.

Згадав,як я колись по завірюсі
у Білозір'ї до дівчат ходив
у валянках і в батьковім кожусі
бо я із Білозірських Карпусів.

Мене життя де доля не носила
та я в житті ніколи не зречусь
повторюватиму завжди через силу,
що з Білозір'я я Сашко Карпусь.

За все я Богу дякувати мушу
Вам дякую всім теж,що аж присів
ось зараз я доїм лимонку грушу
і буду в гості йти до Карпусів.



 


Рецензии