Набiр засмучень

256 смакових рецепторів
А нам все то запахи, то слюна
Протікає голова
Стікає наслідками меланхолія критична

Критично тріщаться стосунки
Рвучи петельки
На відстанях стискаються капіляри
Викликаючи похмілля на серці і чвари

2024-04-13


Рецензии