Якби хто знав

Якби хто знав, як я кричу щоночі,
Як душу ту зморив нестерпний біль,
Як часто закриваю очі,
Щоб їх не виїдала міль.
Мовчання стало ворогом і другом,
А плинність часу - власним палачем.
Яке так лагідно і ніжно,
Пронизує мене мечем.


Рецензии