Де ж ти?

Яром долиною
Їдуть козаченьки,
Де ж ти, серце мОє?
Де ж ти, мій миленький?

Виплакала очі,
Чекати  доколи?
Де ж ти, мій дружочок?
Де ж ти, мій соколик?

Вийду до калини,
Під кущ  стану рясний,
Де ж ти, мій єдиний?
Де ж ти, місяць ясний?

Курява в долині
З-під копит туманом,
Дочекалась нині,
Ось ти, мій коханий!


Рецензии