Ёр меояд

Дило шукрона ёр аз дур меояд,
Ба манзил равшаниву нур меояд.
Зи дида ашки шоди майда борон,
Бо лабханде нигор масрур меояд.
Хазонрез буд тамоми боги умрам,
Ба доги ишки ман гулбур меояд.
Дигар дарде намонад дар вучудам
Даво бар тан сафо дархур меояд.
Деродер интизори гирифт анчом,
Ба кадри макдури пуршур меояд.
Чудои кошки ибрат бошадам боз,
Хаётамро Чамил дастур меояд.


Рецензии