життя

.Цвіт Нації за вітром шелестить
як листя те, що обриває осінь,
і час Цих Втрат невпинно так летить
і рідні вдома ще більше сивочолі/діти теж дорослі..
.Цвіт Нації нездійсненних вже мрій
і важко так від цього розуміння,
що живемо ми в час багатостраждальних дій,
в якому втрачаються Найкращі Покоління..


Рецензии