сьогодення

  Герої вмирають.
Ой, як швидко Їх Долі згорають
і спокою вже не мають
вже ті, хто відлунням в минуле думками тікають.
  Герої вмирають.
І сенс життя завжди втрачають
всі ті, хто так вірно/відкрито чекають
Всіх Тих, Хто у вись знову й знову злітають.
  Герої вмирають.


Рецензии