в моменти

.В такі моменти серце завмирає,
лиш телефон історією нагадає
які часи були звичайні, щирі, милі,
ми просто так щасливо жили..

.В такі моменти душа хоче жити,
творити, мріяти і щиро так любити..

.В такі моменти, коли знов гуде/летить,
і в когось вже залишилась лиш мить..


Рецензии