Konilsiz an

Bizdin ozender suga kedei,terezeden kun tuspei tur.
Tanymyz tun bolyp ketkendei,tun biz ushin kelip tur.
Shalshyq suiyq ainasyn qara, saqatqa jarty gasyr turgan.
Tesilgenshe syilgen bauraq, jarty handyqqa - bir argymaq.

oina, konilsiz anim menin oina.
oina, oina.

Gasyr asker qolbashylary, kun saiyn, olgenshe shaikasty.
Al biz sham-shyraq tytatqanda, jauynmen otymyzdy basty.
Tesylgen tegene janynda, ne bolaryn boljap otyrmyz.
Atyp turatyn shaq tuqanda, qur kutip biz, bos otyrmyz.

bastama 15 qarasha 2011 jyl
Qaragandy qalasy

songy tolyq ekviritmikalyq audarma
14 jeltoqsan 2020 jyl.
Almaty qalasy

(c) Assyltay Aukenov(Abdikarim)
 
    


Рецензии