Випадково, чи то долi

Світлана Пузіна

Випадково, чи то долі,
що виконували ролі
бути в пошуку, по волі,
половинок, в ореолі.

...Тож, у весняну погоду
він, вона ішли по сходах.
Так, звичайні перехожі
і не мали перешкоди

бути хвилею щасливі,
чи під сонцем, чи під зливу.
Усміхнутися не мливо...
Закохались вмить на диво.

Погляд перший це - не плітки,
феромонів вибух чіткий.
Він їй дарував і квітку,
подорож до моря влітку.

Вдвох співали під гітару.
Збіги ці створили  пару.
Їх флюїд заніс за хмари,
всесвіт зоряний, стожари.

Для освідчення, зізнання
почуттів, не вигорання.
Доленосне те кохання,
мабуть Боже то бажання,

що сказав: з'єднати мушу
Інь і Ян - зустрілись душі.
Мрій союз цей не порушить.
Цвіт весняний вишні, груші...

Рок за роком святкували
час знайомства і гадали -
випадково чи то долі так свої зіграли ролі?

30.01.2024


Рецензии