Алiшер Кийом. Рубоi 963

Рубої 963

Як математику питання Вам для створення теорем, Хаййом:
А Тохтамишу від Мамая навіщо переймати гарем, Хаййом?
Кийом, гарем Мамая - тенгризму дружин extrem.
З мусульманок би гарем для Тохтамиша був би не ярем, Хаййом?


Рецензии