Алiшер Кийом. Рубоi 962

Рубої 962

Коли Мамай у Криму народився пили б там вино «Мускат», Кийом.
Яке Куликове Поле, сиди «Мускат» пий, як раки Тюркат, Кийом!
Хаййом, Я тут шевця з Криму прошу: «На туфлі зробіть накат».
А він Вам: «Лише у ленінградців такий у черепа словесний скат», Кийом!


Рецензии