Подих весни

Весна налетіла зненацька
пташки обсідають кущі
і сонце зрадливе як"цяцька"
у синьому небі блищить.

Долаючи подих залізний
струмує повітря живе
гойдає на шворках білизну
і куряву хутко жене.

Я ніби уперше сьогодні
на цьому бульварі стою
і ноги дівочі в капроні
бентежать уяву мою.

В колясці дитя розповите
в дорогу тренує себе
весною відроджений світе,
ну,як не любити тебе ?


Рецензии