Шум тул

        Педагог-новатор П. Е. Емельяновлан

Огеш йом кече ш;дыр-влак ло;гаш.
Сита усталык, порылык куат.
Тыгак мый тыйым аклымем, йолташ!
Полмезе тукым верч йолген й;лаш
Ч;ктен ш;м тулым Прометей тылат.


Рецензии