Илыш лумеш

            

Ял т;рыштем чечен ке;еж эрдене
Тушман л;ен ал ;жаран кавам.
Шарнал тыгодсым, чал шара;ге дене
Мый кутырем коклан, вуем савал.

А таче тыште ужым ветераным.
Шоген шып, пуйто э;ын ш;м тулеш.
Э;ер;мбалым т;тыра авалын.
Ялемже эрым порын вашлиеш.

Пасушто уржавуй л;;га ш;ртня;ын.
Турий, ч;чкалын, чинчыжым шара.
Колой мала, ужеш дыр омым, ямлым.
В;чка дыр тудым тыныс ;жара.

Кушкеш ньога, Элнан чолга салтакше
;шан оролжо тынысын лиеш.
Кочан саклен кодал мын уке акше.
Уныкажлан Эл ;шанен кертеш.


Рецензии