Мом сора У Ий?

      
Чара;ын пуше;ге,
шогенак мала.
Велеш календарь гыч
пытартыш лышташ.
Адак ик идалык кодеш
лач шарнаш.
У ий мом с;ра гын?
К; тидым пала?

Лум;дырыш
медш;жарна савырнен,
Палатыш пура
саламлалын, чолган.
Кечат шошо велышке
угыч тайнен.
Кодеш ше;гелан чер,
тазалык лийман.

Мый веле мо,
уло Россий черланен:
К;леш
тудланат тале врач,
пеш палем.
Толеш
Гиппократ,
кертеш тудо эмлен
Эсогыл жаплан туешкалше Элем.
1995 ий , декабрь.


Рецензии