Волгыдо садак кулеш

   
Кава гыч миллионло ш;дыр
Й;двошт йыли-юли йолгат.
Мемнан деч улыт пешак м;ндыр,
Саламым Мландылан колтат.

Палаш чылажымак, ой, ок лий.
Тура каласашат ;рат.
Кугезе-влакын чонышт моли
У тукым дене кутырат?

Т;ням волгалтара лач Кече,
Ме метеор вел улына.
Арам тек ынже эрте кече,
Айста тидлан верч илена.

Тунам ала н;лтеш у ш;дыр
Кумда Сандалыкна л;меш,
Кечат ок лий тунарак м;ндыр...
Ош волгыдо садак к;леш.

Идалыкын с;рале жапше
Л;мгече гычын т;;алеш,
Да ш;ртнь; ;жаран юапше
Шы;а эрелан ш;м-кылеш.
      1997 ий 2 февраль.


Рецензии