минуле те щастя - тепер лиш туманом

Справедливість давно вже втрачена,
справедливість давно вже згвалтована,
так багато вже навік непробаченого,
так багато вже тепер невідомого.
Світом сміло вже йде пітьма-страх,
розкладає свої кровних взривів капкани,-
все життя - ніби фільм, де сценарієм - жах
й де минуле те щастя - тепер лиш туманом.


Рецензии