дати. фрази. Люди

Тепер я розумію, чому на уроках історії так чітко точно вчать дати.

І чому деякі вислови сильних духом Людей стають назавжди крилатими.

І Втрати Найважливіших чому заглавною червоною літерою,-
бо Всі Вони, як і ми, так звично хотіли просто лиш жити.


Рецензии