Пресвятая Богородица, Дева Мария пресветлая

Пресвятая Богородица, Дева Мария пресветлая,
Отыми бремя грехов наших, помилуй нас,
Помолись за нас пред Господом Иисусом Христом,
Помоги нам в непростое время это.
Пусть воссияет Твоя слава на нашей земле,
Как много веков подряд.
Спаси наше Отечество и народ наш православный.
Чтим мы имя Твоё во веки веков,
Покровительница наша и Заступница.


Рецензии