Алiшер Кийом. Рубоi 951

Рубої 951

Кийом, Ви слухали «Прогулянки з Пушкіним» Абрама Терця?
Хаййом, мені актуальніше слухати нині Фрідріха Мерца.
Кийом, щілина для Пушкіна у Вас закриті дверцят серця?
Хаййом, та в Пушкіні відкрили Ви без Терця ж єдиновірця!


Рецензии