Алiшер Кийом. Рубоi 944

Рубої 944

Бог Яхве, створивши свою подобу, що каявся аж без кінця, Мойсей?
Каяття Творця в Його творінні не твоя помилка як писця, Мойсей?
Муса, каяття Творця в Його творінні любов'ю-жалінням до нього вабило серця.
А значить: серцем пожалів Творця, Ісус його представив як Отця, Мойсей?


Рецензии